Blog
A hét Partnere: Kovács Péter
A hét Partnere, 2019. december 10.
Mikor kezdődött a Te Starbucks történeted?
2014. január 28-án volt az első műszakom. Akkor még Amrest 30 órás partnerként voltam a cégnél.

Mi történt veled azóta?
Hamar rájöttem, hogy a suli mellett a heti 40 óra is belefér :)
SBX Westend Niagara üzletében kezdtem és dolgoztam Winkler Petra vezetése alatt 1,5 évet. Ez idő alatt Sikeres Key Partner és SSV Vizsgát tettem és Facility manager pozícióban dolgoztam az üzletben 2 hónapig.
Ezután Petrával a Fashion Street üzletébe „költöztünk”, ahol a Starbucks utam további 1 év 1 hónapig tartott itt. Ez idő alatt Sikeres ASM Review Board-ot tettem és lehetőséget kaptam az Astoria üzlet megnyitására, mint ASM.
A nyitás után nem sokkal átvettem az Astoria vezetését, mint Acting SM. A sikeres RB-om 2017 augusztusában lett meg. 2018-ban 3 hónapot töltöttem Debrecenben, ahol a két üzlet nyitását segítettem, visszaköltözésem után pedig a jelenlegi üzletem SBX Gozsdu nyitásával kezdtem foglalkozni. 2018. december 5. óta vagyok büszke vezetője ennek a gyönyörű üzletnek.
Jelenleg a Gozsdu mellett egy újabb üzlet, SBX Dunakeszi nyitásával foglalkozom. Ezen felül egy nagyszerű dolog történt novemberben, eddigi karrierem egyik csúcspontja, ami pedig egy sikeres kiválasztás District Manager pozícióra. Jelenleg a két üzlet vezetésével és nyitásával foglalkozom és kíváncsian várom mit hoz nekem 2020. Mi a legkedvesebb emléked az itt töltött évekről?

Szerencsére ezt nehéz egy mondatban megfogalmazni és ezért meg sem próbálom, mert nagyon hosszú lenne. Rengeteg partner, barátság, kihívás, siker és néha bánat jut eszembe, amikor csak az elmúlt lassan 6 évemre gondolok vissza.

Mire vagy a legbüszkébb?

Úgy gondolom, hogy ez szintén olyan dolog, hogy az ember nehezen választ ki egy momentumot a karrierjéből. Az egyik büszke pillanatom a DM kiválasztás után volt, a másik mindenképpen a 2017-es év, amikor az Év Store Manager díjat vehettem át SBX Astoria üzletével. Nagyon büszke voltam a csapatra és a kimagasló sikerekre, amit együtt értünk el anno.
Viszont nem tudok elmenni a listában a két Debreceni üzlet nyitása, valamint a Gozsduval elért egész éves növekedés mellett sem. Fantasztikus partnerek, energia és rengeteg munka eredménye volt valamennyi!

Mit szeretsz a legjobban a Starbucks-ban?

Büszke vagyok, hogy ennél a cégnél dolgozhatok és hogy bárhol járok mindenhol partnerekre lel az ember. Még ha nem is ismerjük egymást, mégis egy közös már biztosan van bennünk!

© 2019 Amrest Kávézó Kft.. Minden jog fenntartva.