Blog
Gyömbéres Kenya citrom sorbet-val
A hét receptje, 2019. október 7.
Hozzávalók:

  • 54 g Starbucks Kenya kávé
  • french press
  • 10 g aprított friss gyömbér
  • 1 l forró szűrt víz
  • citrom sorbet ízlés szerint
  • jég

Elkészítés:

A kávét french press durvaságúra őröljük. (Kávézóinkban szemes kávé vásárlása esetén kérheted, hogy így őröljék le.)
A fench press aljára a friss gyömbér, majd az őrült kávé kerül, amelyre ráöntjük az 1 l forró szűrt vizet.
4 perc áztatás után lenyomjuk a french press tetejét, amely így leszűri a kávét. A friss, gyömbéres kávénkat jéggel félig telt pohárba öntjük, majd citrom sorbet-val koronázzuk meg.


© 2019 Amrest Kávézó Kft.. Minden jog fenntartva.