Pozícióink
Store Manager
„Az elmúlt 10 év során, mióta vendéglátásban dolgozom, sehol nem éreztem olyan megbecsülést és odafigyelést a Partnerek iránt, mint itt a Starbucksnál. Folyamatosan adott a lehetőség, hogy fejlesszük önmagunkat, kávé ismereteinket és üzleti tudásunkat. Nagyon büszke vagyok és szerencsésnek érzem magam, hogy tagja lehetek a Starbucks Családnak. Véleményem szerint elengedhetetlen eleme a Store Manager pozíciónak, hogy teljességében átlássuk és megértsük üzletünk működését, így számomra külön élmény és öröm, hogy aktívan részt vehetek a bár mögötti munkálatokban is, és onnan csodálhatom meg kávézónk működését. Jó érzés, hogy minden egyes itt töltött napon hatással lehetek a csapatomra, vendégeinkre és kávézónk eredményeire.”
Pozíció részletes bemutatása
Assistant Store Manager
„Assistant Store Managerként minden nap jelen vagyunk a kávézó életében, biztosítjuk a tökéletes vendégkiszolgálást és a prémium minőséget közvetlen vagy közvetett módon, hiszen a Starbucks alapértékei mellett a baristáink, akiknek a vállaltnál töltött idejükért mi vagyunk a felelősek, képviselik azokat az értékeket is, amelyek számunkra fontosak. S ha felépítettünk egy remek csapatot, mi felelünk a bérezésért, coachingért, egészséges munkakörülmény biztosításáért, workshopok, tréningek szervezéséért, kompetenciaértékelésekért, munkajogi-, munkavédelmi szabályok betartásáért, toborzásért, struktúra tervezéséért és a beosztás elkészítéséért. Fontos, hogy céljainkkal támogassuk a csapatunk érdekeit és biztosítsuk üzletünk növekedését.”
Pozíció részletes bemutatása
Facility Manager
(Shift Manager)
„A kávézó tisztaságáért, az épület épségéért, a gépek hibátlan működéséért felelünk. Nap, mint nap ellenőrizzük az épületet vagy a gépeket, és ha probléma adódik, akkor a karbantartóinkkal felvéve a kapcsolatot, azonnal szerelünk és megoldunk mindent. Munkánk során a legjobbra törekszünk, osztunk, szorzunk, tervezünk, majd kivitelezünk, hol egyedül, hol a csapattal közösen.”
Pozíció részletes bemutatása
Product Manager
(Shift Manager)
„Product Managerként mi vagyunk a felelősek azért, hogy vendégeink kimagasló minőségű termékeket kapjanak (legyen szó akár egy finom kávéról vagy egy szendvicsről), illetve, hogy megfelelő mennyiségű áru legyen az üzletben. Egy biztos: mi vagyunk a felelősek azért, hogy az a bizonyos "harmadik hely" egy olyan környezet legyen, ahová a vendégek szeretnek betérni - egy finomságokkal teli hely!”
Pozíció részletes bemutatása
Műszakvezető
(Key Partner)
„Orvostanhallgatóként dolgozom diák műszakvezető pozícióban a Starbucks-nál. Mi a motivációm? A vendégek és a Partnerek! Egy kávézó mindennapi feladatainak koordinációja nem kis felelősség, mégis minden percét élvezem. Kulcspartnerként az én feladatom biztosítani a tökéletes ételeket/italokat és azt, hogy ezeket egy tiszta, rendezett környezetben fogyaszthassák el vendégeink. Véleményem szerint akkor tudjuk átadni a vendégeknek az igazi Starbucks élményt, ha a Partnerek is jól érzik magukat, ebben segít az AmRest Bring Fun to Life kultúrája. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a nap végén a következő kérdés: Mikor dolgozunk újra együtt?”
Pozíció részletes bemutatása
Barista Trainer
„Barista Trainer-nek lenni nagy élmény számomra, hiszen a már meglévő tudásomat adhatom át egy másik Partner számára. Figyelemmel követhetem, ahogy a tréningesem a tréningje során fejlődik és időről - időre egyre ügyesebben végzi a feladatait. Mindig örömmel tölt el, amikor egy új Partner érkezése alkalmával nem csak egy csapattaggal bővülünk, hanem egy új baráttal is. Mindamellett, hogy izgalmas tréningezni egy Partnert, ezzel együtt ez nagy felelősséggel is jár, hiszen azt a tudást fogja majd később használni, amit a tréningje során megtanult. Úgy gondolom, hogy egyszer mindenkinek meg kellene tapasztalnia azt az érzést, amikor valaki a nyakába ugrik, annyira megörül, amikor meglát vagy megtudja, hogy aznap együtt fogtok dolgozni, legyen ez akár a tréningesed, akár egy másik Barista, az aktuális műszakod vezetője vagy az egykori trénered.”
Pozíció részletes bemutatása
Barista
„Azért szeretek a Starbucksban dolgozni, mert egy barátságos és motiváló csapat tagja lehetek. Minden nap lehetőségem van fejlődni, és bővíteni a tudásomat a kávé kultúráról. Hatással vagyunk a vendégeinkre, hiszen egy tökéletesen elkészített kávé és egy kedves mosoly mindenki napját feldobhatja!”
Pozíció részletes bemutatása
Coffee Master
„Minden alkalommal, mikor betértem egy kávézóba kellemes, baráti légkör fogadott. A Partnerek kávéhoz való hozzáállása inspirált, és emiatt szerettem volna még többet megtudni a kávé világáról, így kávémester lettem én is. Lattek jöttek, Frappucinok mentek és arra eszméltem, hogy már én terjesztem a kávészenvedélyt mind a Partnereknek a napi kávékóstolások alkalmával, mind a vendégeknek a kávészemináriumok során.”
Pozíció részletes bemutatása
© 2019 Amrest Kávézó Kft.. Minden jog fenntartva.